divendres, 25 de febrer del 2011

ESCRIURE. REFLEXIÓ DE L'ACTIVITAT

La tasca proposada aquest cop era la creació d'un wiki en grup. En principi, la tasca de treballar en grup a través d'Internet semblava complicada a causa de diversos motius: els membres del grup no ens coneixiem, s'havia de proposar un tema que agradàs a tots els membres, la tasca s'havia de fer entre tots, hi havia un termini per acabar la feina, tots havíem de ser puntuals...
Però, realment, l'organització de l'activitat ha estat molt senzilla. Una vegada superada la dificultat de triar un tema al qual tots poguéssim aportar coses (la gastronomia), ens hem dividit la tasca, sempre tenint en compte què podia aportat cadascú des de la seva experiència professional.
La feina col·laborativa ha resultat excel·lent, ja que tot l'equip ha demostrar una gran professionalitat quant al lliurament de la seva tasca.

Entre tots hem après que aquesta eina pot ser molt útil per proposar tasques participatives als alumnes o presentacions temàtiques (per exemple, sobre un període literari). No obstant això, aquestes només són dues propostes d'aplicació a les quals podria fer servir una wiki, ja que amb creativitat les possibilitats creatives són infinites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada